Max Dak & Zink: Dé Experts in Dakwerken voor Regio Overijssel!

Bij Max Dak & Zink hebben we onze reputatie opgebouwd als dé specialist in dakwerken voor Regio Overijssel. Met een toegewijd team van ervaren vakmensen staan we bekend om onze kwaliteitsdaken en vooruitstrevende aanpak in ons vakgebied. Of het nu gaat om dakrenovatie, dakonderhoud of dakisolatie, onze passie voor vakmanschap stelt ons in staat om duurzame en innovatieve oplossingen te bieden die uw woning beschermen en verfraaien. Bij ons staat klanttevredenheid centraal, en we streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen. Kies voor Max Dak & Zink en ontdek waarom we een vertrouwde naam zijn geworden in de regio voor hoogwaardige en betrouwbare dakwerken.

Een Dakbedekker met een Hart voor de Gemeenschap!

Bij Max Dak & Zink zijn we niet alleen gepassioneerd door hoogwaardige daken, maar ook door het ondersteunen van onze lokale gemeenschap! Daarom zijn we verheugd om BEQUICK & CTR Raalte te sponsoren, omdat we geloven in het belang van sport en cultuur voor onze regio. Als expert in dakwerken in Regio Overijssel, hechten we veel waarde aan betrokkenheid en het stimuleren van groei en ontwikkeling binnen onze gemeenschap. Met trots dragen we ons steentje bij, zowel op het dak als in de lokale sport- en cultuurwereld. Samen bouwen we aan een sterke en bloeiende gemeenschap!

Landing Page (1)
Ontvang tot wel €100,-
Vriendenkorting
Lekker meegenomen toch?
Groen kleurblokken softwareontwikkeling zakelijke website
Huiseigenaren opgelet
20% Korting op dakbedekking
Meer informatie neem vrlijblijvend contact

Onze passie.

Bekijk ons portfolio

Waar doen wij het voor? Tevreden klanten

Beoordeling van Max Dak & Zink op Werkspot:

5/5 (60 reviews)
5/5
Max communiceert erg duidelijk en ligt zijn werkzaamheden goed toe. Hij heeft maar 1 doel en dat is een goed dak! Bij ons zat het weer niet mee daardoor is hij het hele weekend door gegaan om het dak voor de vele regen dicht te krijgen. Bij het werk kwamen er toch wat dingen anders uit dan voorzien dit heeft hij zeer netjes en vakkundig opgelost! Max is een echte topper! zeker een aanrader!
Stijn de Wit
Beoordeeld op 19 mrt 2023
Snelle reactie, goede service en nette prijs. Beleefd en hardwerkend. Max heeft ook duidelijke voor- en nafoto's gemaakt. En dit alles met 10 jaar garantie! Als ik nog een keertje iemand zoek voor mijn dak en balkon weet ik wie ik bel: Max Dak en Zink
Bas van Diepen
Beoordeeld op 17 mrt 2023
Max heeft de klus snel en vakkundig uitgevoerd, en was erg vriendelijk en zorgvuldig in de communicatie! Blij met mijn nieuwe dakbedekking!
Femke
Beoordeeld op 24 feb 2023
No nonsense verhaal,betrokken en eerlijk.Doet wat we afgesproken hebben,en meer dan dat. Erg wijs met de reparatie. Max bedankt Tom Alie
Tom
Beoordeeld op 20 okt 2022
Nieuwe dakbedekking op de overkapping in de tuin. Prima communicatie, afspraak is snel gemaakt en de uitvoering professioneel en volgens afspraak. Kortom, ik kan Max zeer aanbevelen voor dit soort klussen.
Harry
Beoordeeld op 25 sep 2022