Dakinspectie
Wij helpen u graag verder!

Vooruitkijken met Dakinspectie en Dakonderhoud door Max Dak & Zink

Voorkomen is beter dan genezen, zeker als het om uw dak gaat. Daarom raden we aan om een jaarlijkse dakinspectie te laten uitvoeren om problemen te voorkomen. Vaak ontdekt men dakproblemen pas als het te laat is, bijvoorbeeld bij een lekkage, met schade in huis tot gevolg. Veranderingen in kleur, scheuren of gaten in plafonds en muren kunnen wijzen op dakproblemen die uw interieur kunnen aantasten of zelfs elektrische apparatuur beschadigen. Dat is natuurlijk het laatste waar u op zit te wachten. Wees daarom op tijd en laat Max Dak & Zink een dakinspectie en dakonderhoud uitvoeren. Zo blijft uw dak in topconditie en geniet u van een zorgeloos wooncomfort.

IMG-20230727-WA0041
Landing Page (1)
Ontvang tot wel €100,-
Vriendenkorting
Lekker meegenomen toch?
Groen kleurblokken softwareontwikkeling zakelijke website
Huiseigenaren opgelet
10% Korting op dakbedekking
Meer informatie neem vrlijblijvend contact

Waar doen wij het voor? Tevreden klanten

Beoordeling van Max Dak & Zink op Werkspot:

5/5 (60 reviews)
5/5
Max communiceert erg duidelijk en ligt zijn werkzaamheden goed toe. Hij heeft maar 1 doel en dat is een goed dak! Bij ons zat het weer niet mee daardoor is hij het hele weekend door gegaan om het dak voor de vele regen dicht te krijgen. Bij het werk kwamen er toch wat dingen anders uit dan voorzien dit heeft hij zeer netjes en vakkundig opgelost! Max is een echte topper! zeker een aanrader!
Stijn de Wit
Beoordeeld op 19 mrt 2023
Snelle reactie, goede service en nette prijs. Beleefd en hardwerkend. Max heeft ook duidelijke voor- en nafoto's gemaakt. En dit alles met 10 jaar garantie! Als ik nog een keertje iemand zoek voor mijn dak en balkon weet ik wie ik bel: Max Dak en Zink
Bas van Diepen
Beoordeeld op 17 mrt 2023
Max heeft de klus snel en vakkundig uitgevoerd, en was erg vriendelijk en zorgvuldig in de communicatie! Blij met mijn nieuwe dakbedekking!
Femke
Beoordeeld op 24 feb 2023
No nonsense verhaal,betrokken en eerlijk.Doet wat we afgesproken hebben,en meer dan dat. Erg wijs met de reparatie. Max bedankt Tom Alie
Tom
Beoordeeld op 20 okt 2022
Nieuwe dakbedekking op de overkapping in de tuin. Prima communicatie, afspraak is snel gemaakt en de uitvoering professioneel en volgens afspraak. Kortom, ik kan Max zeer aanbevelen voor dit soort klussen.
Harry
Beoordeeld op 25 sep 2022