Isolatie
Wij helpen u graag verder!

Waarom dakisolatie?

Het isoleren van het dak van uw woning biedt talloze voordelen en steeds meer mensen zien hier de waarde van in. Door uw dak te isoleren, wordt er minder warmte verloren, wat resulteert in een aangename temperatuur in huis en een lagere energierekening. Met de professionele dakisolatiediensten van Maxdak & Zink, hoeft u zich geen zorgen te maken over tochtproblemen en ongewenste warmte in huis tijdens de zomer. Onze isolatieoplossingen zorgen ervoor dat zowel warmte van binnen als van buiten wordt tegengehouden, wat uw comfort en energie-efficiëntie aanzienlijk verbetert.

Voordelen

De Expert in Dakisolatie voor Pannendaken en Platdaken

Bij Max Dak & Zink bieden we diverse methodes en materialen voor dakisolatie, zowel voor pannendaken als platte daken. Ons deskundige team komt graag bij u langs om een advies op maat te geven voor uw woning. Kies voor comfort en energiebesparing met onze professionele dakisolatieservices!

Landing Page (1)
Ontvang tot wel €100,-
Vriendenkorting
Lekker meegenomen toch?
Groen kleurblokken softwareontwikkeling zakelijke website
Huiseigenaren opgelet
10% Korting op dakbedekking
Meer informatie neem vrlijblijvend contact

Onze passie.

Waar doen wij het voor? Tevreden klanten

Beoordeling van Max Dak & Zink op Werkspot:

5/5 (60 reviews)
5/5
Max communiceert erg duidelijk en ligt zijn werkzaamheden goed toe. Hij heeft maar 1 doel en dat is een goed dak! Bij ons zat het weer niet mee daardoor is hij het hele weekend door gegaan om het dak voor de vele regen dicht te krijgen. Bij het werk kwamen er toch wat dingen anders uit dan voorzien dit heeft hij zeer netjes en vakkundig opgelost! Max is een echte topper! zeker een aanrader!
Stijn de Wit
Beoordeeld op 19 mrt 2023
Snelle reactie, goede service en nette prijs. Beleefd en hardwerkend. Max heeft ook duidelijke voor- en nafoto's gemaakt. En dit alles met 10 jaar garantie! Als ik nog een keertje iemand zoek voor mijn dak en balkon weet ik wie ik bel: Max Dak en Zink
Bas van Diepen
Beoordeeld op 17 mrt 2023
Max heeft de klus snel en vakkundig uitgevoerd, en was erg vriendelijk en zorgvuldig in de communicatie! Blij met mijn nieuwe dakbedekking!
Femke
Beoordeeld op 24 feb 2023
No nonsense verhaal,betrokken en eerlijk.Doet wat we afgesproken hebben,en meer dan dat. Erg wijs met de reparatie. Max bedankt Tom Alie
Tom
Beoordeeld op 20 okt 2022
Nieuwe dakbedekking op de overkapping in de tuin. Prima communicatie, afspraak is snel gemaakt en de uitvoering professioneel en volgens afspraak. Kortom, ik kan Max zeer aanbevelen voor dit soort klussen.
Harry
Beoordeeld op 25 sep 2022