Dakbedekking
Wij helpen u graag verder!

Soorten dakbedekking

Er zijn verschillende soorten dakbedekking, voor zowel een schuin dak als voor een plat dak. Hierbij kunt u denken aan een leien dak, EPDM, dakpannen of aan een groen dak.

Max Dak & Zink helpt u graag met het vervangen of het plaatsen van dakbedekking. Zo kunt u mogelijke lekkages voorkomen en ervoor zorgen dat uw woning beter is geïsoleerd. Met een hogere isolatiewaarde kunt u veel kosten besparen op uw maandelijkse energierekening. Een dakisolatie plaatsen is een goede investering als u uw dakbedekking vervangen wilt.

Soorten

Wat kost een dakbedekking aanleggen?

De keuze van het materiaal speelt te allen tijde en grote rol in de kosten. Daarnaast speelt de oppervlakte van uw dak ook een grote rol in de prijs. Natuurlijk moeten we de kosten van de werkzaamheden per uur niet vergeten. Daarom is het helaas niet mogelijk om op voorhand een prijs aan te geven. U kunt ons contacteren voor een gratis dakinspectie.

Landing Page (1)
Ontvang tot wel €100,-
Vriendenkorting
Lekker meegenomen toch?
Groen kleurblokken softwareontwikkeling zakelijke website
Huiseigenaren opgelet
10% Korting op dakbedekking
Meer informatie neem vrlijblijvend contact

Onze passie.

Waar doen wij het voor? Tevreden klanten

Beoordeling van Max Dak & Zink op Werkspot:

5/5 (60 reviews)
5/5
Max communiceert erg duidelijk en ligt zijn werkzaamheden goed toe. Hij heeft maar 1 doel en dat is een goed dak! Bij ons zat het weer niet mee daardoor is hij het hele weekend door gegaan om het dak voor de vele regen dicht te krijgen. Bij het werk kwamen er toch wat dingen anders uit dan voorzien dit heeft hij zeer netjes en vakkundig opgelost! Max is een echte topper! zeker een aanrader!
Stijn de Wit
Beoordeeld op 19 mrt 2023
Snelle reactie, goede service en nette prijs. Beleefd en hardwerkend. Max heeft ook duidelijke voor- en nafoto's gemaakt. En dit alles met 10 jaar garantie! Als ik nog een keertje iemand zoek voor mijn dak en balkon weet ik wie ik bel: Max Dak en Zink
Bas van Diepen
Beoordeeld op 17 mrt 2023
Max heeft de klus snel en vakkundig uitgevoerd, en was erg vriendelijk en zorgvuldig in de communicatie! Blij met mijn nieuwe dakbedekking!
Femke
Beoordeeld op 24 feb 2023
No nonsense verhaal,betrokken en eerlijk.Doet wat we afgesproken hebben,en meer dan dat. Erg wijs met de reparatie. Max bedankt Tom Alie
Tom
Beoordeeld op 20 okt 2022
Nieuwe dakbedekking op de overkapping in de tuin. Prima communicatie, afspraak is snel gemaakt en de uitvoering professioneel en volgens afspraak. Kortom, ik kan Max zeer aanbevelen voor dit soort klussen.
Harry
Beoordeeld op 25 sep 2022